Fastighetsbolag som har fastigheter i Kopparberg

Annons:
I Kopparberg finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kopparberg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kopparberg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kopparberg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kopparberg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kopparberg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kopparberg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kopparberg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kopparberg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kopparberg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kopparberg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kopparberg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kopparberg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kopparberg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kopparberg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kopparberg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Bångbro Återvinning AB
VerkstadsvLöa Bostäder AB
LöaLisselåsens Samfällighetsförening
Lisselåsen 7590S A Industries AB
MårtenstorpBrattbergs Träförädling
BrattbergTobi Production
ERIKSLUND V LÖAKarman Jakt & Fiske
KonstmästaregLöguddens Samfällighetsförening
Solgårdsv. 3


Bramac Skog AB
L. Smedberget 120
714 92 Kopparberg


Capillum AB
0290 - 219 15Enskilda Vägen Dammen-Rällså
Rällen 207
714 93 KOPPARBERG


Hsb BRF Rågaxet I Kopparberg
Kyrkv. 7
714 31 KOPPARBERG


Lakabäckens Samfällighetsförening
V. Löa 255
714 94 Kopparberg


Lilla Smedbergets Samfällighetsförening
L. Smedberget 110
714 92 Kopparberg


Ljusnarsbergs Kommunlager AB
Gruvstugutorget
714 31 KOPPARBERG


Opera på Skäret
Skäret 111
714 93 KOPPARBERG


Stationsvägens Samfällighetsförening
Rällså 229
714 94 Kopparberg


Stenhaga Samfällighetsförening
Löaborn
714 94 Kopparberg

Annons:

Fastighetsägare i Kopparberg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kopparberg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kopparberg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kopparberg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kopparberg.

Fastighetsmäklare i Kopparberg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kopparberg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kopparberg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kopparberg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kopparberg

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånare: 3016, år 2010

Här finns mer information om staden Kopparberg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.