Fastighetsbolag som har fastigheter i Hjortkvarn

Annons:
I Hjortkvarn finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hjortkvarn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hjortkvarn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hjortkvarn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hjortkvarn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hjortkvarn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hjortkvarn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hjortkvarn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hjortkvarn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hjortkvarn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hjortkvarn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hjortkvarn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hjortkvarn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hjortkvarn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hjortkvarn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hjortkvarn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Country Life Fastigheter AB
Haddebo 138Hjortkvarn Forest Trading AB
Stolpabacken


Boo Egendom AB
Ågatan 5
697 93 HJORTKVARN


Försäkringskonsult Ingemar Wejle AB
Boskulla Skogsbo 178
697 93 HJORTKVARN


Gryts Samfällighetsförening
Gryts Bruk
697 93 HJORTKVARN


Hjortkvarns Hyresbostäder AB
Kvarng. 5
697 93 HJORTKVARN

Annons:

Fastighetsägare i Hjortkvarn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hjortkvarn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hjortkvarn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hjortkvarn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hjortkvarn.

Fastighetsmäklare i Hjortkvarn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hjortkvarn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hjortkvarn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hjortkvarn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hjortkvarn

Hjortkvarn är en tätort i Bo socken i sydöstra delen av Hallsbergs kommun belägen vid riksväg 51. Hjortkvarn är ett mindre brukssamhälle vars största arbetsplats är Hjortkvarn Timber (sågverk). I övrigt finns en lanthandel och förskola samt en obemannad tankstation. Hjortkvarn var en station vid Norra Östergötlands Järnvägar.

Yta: 91,07 hektar
Invånare: 238, år 2010

Här finns mer information om staden Hjortkvarn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.