Fastighetsbolag som har fastigheter i Glanshammar

Annons:
I Glanshammar finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Glanshammar. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Glanshammar. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Glanshammar så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Glanshammar så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Glanshammar så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Glanshammar. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Glanshammar har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Glanshammar

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Glanshammar har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Glanshammar. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Glanshammar du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Glanshammar kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Glanshammar om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Glanshammar. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Glanshammar som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Glanshammars Vägförening
RönnvSyskonen Janssons, Kolja, Stiftelse
Skolv. 2 BKumla-Krogesta Samfällighetsförening
KrogestaSkala Samfällighetsförening
TorphällaEkblad, Kent
Gränsjö 430


Lars-Eriks El & Fastighetsservice
Ringv. 26
703 85 Glanshammar


Nastagatans Samfällighetsförening
Nasta 625
705 96 Glanshammar


Samfällighetsföreningen Essundet
Skävesund 401
705 97 GLANSHAMMAR


Sticksjö Samfällighetsförening
Sjöholmsv. 4
705 97 GLANSHAMMAR


TFN Entreprenad
Nasta 608
705 96 Glanshammar

Annons:

Fastighetsägare i Glanshammar

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Glanshammar. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Glanshammar från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Glanshammar som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Glanshammar.

Fastighetsmäklare i Glanshammar

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Glanshammar så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Glanshammar från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Glanshammar riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Glanshammar

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånare: 727, år 2010

Här finns mer information om staden Glanshammar.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.