Fastighetsbolag som har fastigheter i Frövi

Annons:
I Frövi finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Frövi. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Frövi. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Frövi så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Frövi så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Frövi så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Frövi. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Frövi har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Frövi

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Frövi har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Frövi. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Frövi du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Frövi kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Frövi om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Frövi. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Frövi som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Fänsboda AB
FänsbodaFrövibostäder AB
RabostanHG Hem AB
Stenstav. 14Energi och Miljö I Oppboga AB
070Solinge Affärskraft AB
KofallsvB&B Tools Fastigheter I Örebro AB
FänsbodaJonas Andersson Racing
Järnvägsg. 17


Blixterboda-Spånga Samfällighetsförening
Blixterboda
718 91 Frövi


Bygg & Fastighetsservice Peter Eriksson
Rabostan 214
718 92 FRÖVI


Fastighet Arnbomsgatan AB
Fänsboda 150
718 91 Frövi


Frövi Företagsby AB
N. Bang. 28
718 32 FRÖVI


Frövi Pensionärsförening
Blåbärsstigen 15
718 33 Frövi


Frövifors Musikkår
Solviksg. 7
718 31 Frövi


Halbeco Fastigheter Frövi AB
Mossboda 112
718 92 FRÖVI


Halbeco Fastigheter Halmstad AB
Mossboda 112
718 92 FRÖVI


Lia-Hinsebergs Samfällighetsförening
Lia 224
718 92 FRÖVI


Salemförsaml
Centralv. 50
718 30 FRÖVI


Ånsta Park AB
N. Bang. 28
718 32 FRÖVI

Annons:

Fastighetsägare i Frövi

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Frövi. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Frövi från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Frövi som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Frövi.

Fastighetsmäklare i Frövi

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Frövi så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Frövi från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Frövi riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Frövi

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånare: 2516, år 2010

Här finns mer information om staden Frövi.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.