Fastighetsbolag som har fastigheter i Fjugesta

Annons:
I Fjugesta finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fjugesta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fjugesta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fjugesta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fjugesta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fjugesta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fjugesta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fjugesta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fjugesta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fjugesta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fjugesta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fjugesta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fjugesta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fjugesta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fjugesta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fjugesta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Sjösidans Samfällighetsförening
LogsjöSödra Tångeråsa Vägsamfällighet
TångeråsaHenrik Haglund
KulltorpLekebergs Kommunfastigheter AB
Bang. 7Magasinet I Lekeberg AB
LUppstickaren I Fjugesta AB
öAej Re Consulting AB
BergsgVägsamfälligheten T 217-46 Hidinge
MarsvinshovVårbo Förvaltnings AB
BangLummerns Samfällighetsförening
Lummerg


Ankis Magasin I Käxle
Käxle 4135
716 91 FJUGESTA


Hidinge-Spångakärrens Dikningsföretag 1919
Hidingegård
716 92 Fjugesta


LekebergsBostäder AB
Bang. 7
716 31 FJUGESTA


Nisab
Vallg. 43
716 31 FJUGESTA


Närkesinkan AB
Storg. 29
716 30 Fjugesta


Värhulta AB
St. Luggavi Gård
716 92 Fjugesta


Värhulta Gårdsmäklare
0585 - 262 00Västernärkes Fastighets AB
Vallg. 43
716 31 FJUGESTA

Annons:

Fastighetsägare i Fjugesta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fjugesta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fjugesta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fjugesta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fjugesta.

Fastighetsmäklare i Fjugesta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fjugesta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fjugesta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fjugesta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fjugesta

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånare: 2033, år 2010

Här finns mer information om staden Fjugesta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.