Fastighetsbolag som har fastigheter i Finnerödja

Annons:
I Finnerödja finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Finnerödja. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Finnerödja. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Finnerödja så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Finnerödja så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Finnerödja så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Finnerödja. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Finnerödja har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Finnerödja

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Finnerödja har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Finnerödja. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Finnerödja du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Finnerödja kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Finnerödja om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Finnerödja. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Finnerödja som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Snickarbyggets Samfällighetsförening
HagebergMma Fastigheter AB
Kronv. 5P:E Allfix & Bud, HB
KvarntorpTrehörningens Vägsamfällighet
Trehörningen


Gruffmans Tjänster AB
Industrig. 2
695 50 FINNERÖDJA


Prinsgårdarnas Samfällighetsförening
Herrgårdsfallet 167
695 93 Finnerödja


Tivedsmäklaren
Tivedsv. 6
695 50 FINNERÖDJA

Annons:

Fastighetsägare i Finnerödja

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Finnerödja. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Finnerödja från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Finnerödja som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Finnerödja.

Fastighetsmäklare i Finnerödja

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Finnerödja så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Finnerödja från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Finnerödja riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Finnerödja

Finnerödja är en tätort i Laxå kommun i Örebro län och kyrkby i Finnerödja socken i Västergötland. Orten ligger i Tiveden vid Västra stambanan och E20, i Västergötland. Finnerödja var tidigare känd för sina jordgubbsodlingar, vilka var omfattande mellan 1940-talet och början av 1980-talet.

Yta: 101,33 hektar
Invånare: 604, år 2010

Här finns mer information om staden Finnerödja.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.