Fastighetsbolag som har fastigheter i Fellingsbro

Annons:
I Fellingsbro finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Fellingsbro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Fellingsbro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Fellingsbro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Fellingsbro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Fellingsbro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Fellingsbro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Fellingsbro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Fellingsbro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Fellingsbro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Fellingsbro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Fellingsbro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Fellingsbro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Fellingsbro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Fellingsbro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Fellingsbro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Sparsta Vägsamfällighet
SparstaFellingsbro Östra Vägsamfällighet
Bergaby NävstaFellingsbro Lager & Fastigheter AB
Hästskov. 11Oppbogahem AB
Bellevuev. 3Palatinen Fellingsbro AB
Torgv. 10Oppboga Säteri
BellevuevEriksson, Kent-Eric Yngve
Vässlingby 148Markus Företagstjänst
OppebyFastighetsbolaget Fellingsbro HB
Bergsv


Alltjänst I Fellingsbro AB
Manillav. 11
732 72 Fellingsbro


F R:s Montage & Svets Fellingsbro
Skulstav. 4
732 71 FELLINGSBRO


Hammarhagens Bygg AB
Nybble Rullan 476
732 72 Fellingsbro


Isenberg, Dagmar Inga-Lill
Öby 113
732 73 FELLINGSBRO


Klockargården 8 AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro


Otteshagen 1:2-1:7 AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro


Rswedarb AB
Ålsänge 140
732 73 FELLINGSBRO


T Östlin Fastigheter AB
Storg. 4
732 71 FELLINGSBRO

Annons:

Fastighetsägare i Fellingsbro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Fellingsbro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Fellingsbro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Fellingsbro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Fellingsbro.

Fastighetsmäklare i Fellingsbro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Fellingsbro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Fellingsbro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Fellingsbro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Fellingsbro

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånare: 1384, år 2010

Här finns mer information om staden Fellingsbro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.