Fastighetsbolag som har fastigheter i Degerfors

Annons:
I Degerfors finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Degerfors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Degerfors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Degerfors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Degerfors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Degerfors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Degerfors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Degerfors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Degerfors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Degerfors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Degerfors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Degerfors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Degerfors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Degerfors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Degerfors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Degerfors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


TOROMA FASTIGHETS AB
IndustrigMäklarhuset
Medborgarg. 12


Degerfors Bed & Breakfast
Storg. 31
693 33 DEGERFORS


Degerfors Industrihus AB
0586 - 485 50Degerfors Mek. Verkstad AB
Gjuterig. 16
693 35 DEGERFORS


Degerfors Parkensentreprenad AB
Ö. Långg. 17
693 33 DEGERFORS


Degerforsbyggen AB
Storg. 18
693 33 DEGERFORS


K & A Bergstedts Hyresfastigheter AB
Håkanbol 605
693 92 Degerfors


Medtech Equipment Sweden
Åsg. 7
693 35 DEGERFORS


Senäte Fastigheter
Sandg. 23
693 31 DEGERFORS


Sveafallen Fastigheter AB
Strömsnäsv. 4
693 32 Degerfors


Wigwam AB
Ångermannag. 4
693 35 DEGERFORS

Annons:

Fastighetsägare i Degerfors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Degerfors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Degerfors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Degerfors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Degerfors.

Fastighetsmäklare i Degerfors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Degerfors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Degerfors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Degerfors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Degerfors

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånare: 7160, år 2010

Här finns mer information om staden Degerfors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.