Fastighetsbolag som har fastigheter i Åtorp

Annons:
I Åtorp finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åtorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åtorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åtorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åtorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åtorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åtorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åtorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åtorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åtorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åtorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åtorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åtorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åtorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åtorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åtorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Sund-Rudstorps Vägsamfällighet
VårboJannes Motor, Åtorp
åtorpCalendula Trading AB
älvsätersv


Anders Fastigheter I Moo AB
Mo 156
693 95 ÅTORP


Lennart Andersson För N Julön 1:3
N. Julön
693 94 åtorp


Peters Trädgårdstjänst
Lämås 175
693 94 åtorp

Annons:

Fastighetsägare i Åtorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åtorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åtorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åtorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åtorp.

Fastighetsmäklare i Åtorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åtorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åtorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åtorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åtorp

Åtorp är en tätort i Degerfors kommun och kyrkbyn i Nysunds socken. Genom det lilla samhället Åtorp rinner Letälven ner mot sjön Skagern. Huvuddelen av tätorten, den del som ligger väster om Letälven, ligger i landskapet Värmland, medan den östra delen ligger i Närke.

Yta: 28,18 hektar
Invånare: 212, år 2010

Här finns mer information om staden Åtorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.