Fastighetsbolag som har fastigheter i Askersund

Annons:
I Askersund finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Askersund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Askersund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Askersund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Askersund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Askersund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Askersund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Askersund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Askersund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Askersund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Askersund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Askersund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Askersund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Askersund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Askersund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Askersund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.

Askersunds Industrifastigheter AB
Bergslagsv. 4
696 31 ASKERSUND


AskersundsBostäder AB
Bergslagsv. 4
696 31 ASKERSUND


Fastighetsföreningen Björnvik U P A
Björnvik
696 91 ASKERSUND


Kent Oliv Invest AB
Håkantorp Gralslund 316
696 92 Askersund


Perssons Förvaltnings AB, P-O
Hagav. 5
696 31 ASKERSUND


Stockshammar Köksdesign & Inredning AB
Stockshammar Gård
696 92 Askersund

Annons:

Fastighetsägare i Askersund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Askersund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Askersund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Askersund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Askersund.

Fastighetsmäklare i Askersund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Askersund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Askersund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Askersund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Askersund

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånare: 3887, år 2010

Här finns mer information om staden Askersund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.