Fastighetsbolag som har fastigheter i Zinkgruvan

Annons:
I Zinkgruvan finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Zinkgruvan. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Zinkgruvan. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Zinkgruvan så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Zinkgruvan så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Zinkgruvan så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Zinkgruvan. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Zinkgruvan har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Zinkgruvan

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Zinkgruvan har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Zinkgruvan. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Zinkgruvan du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Zinkgruvan kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Zinkgruvan om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Zinkgruvan. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Zinkgruvan som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Håkan Karlsson Tybble
Tybble 131Hindstorps Vägsamfällighet
TybbleIsåsen I:s Samfällighetsförening
Dalv


Dalby Byamän
Dalby Gård
696 96 ZINKGRUVAN

Annons:

Fastighetsägare i Zinkgruvan

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Zinkgruvan. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Zinkgruvan från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Zinkgruvan som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Zinkgruvan.

Fastighetsmäklare i Zinkgruvan

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Zinkgruvan så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Zinkgruvan från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Zinkgruvan riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Zinkgruvan

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånare: 391, år 2010

Här finns mer information om staden Zinkgruvan.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.