Fastighetsbolag som har fastigheter i Kumla

Annons:
I Kumla finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kumla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kumla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kumla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kumla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kumla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kumla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kumla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Örebro.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kumla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kumla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kumla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kumla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kumla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kumla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kumla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kumla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Örebro.


Oden Entreprenad Fastighets AB
019Fårets Samfällighetsförening
Solhemsg


AML Arkiv & Magasinlagret AB
Sätra Gård 106
692 91 KUMLA


Byggnadskontroll & Mögelspårning
Hagendalsv. 28
692 30 Kumla


Elektromontage
V. Drottningg. 46
692 33 KUMLA


Enmalm Persson Förvaltning AB
019 - 56 95 00Kumla Fastigheter AB
Stationsg. 14
692 35 KUMLA


Kumla Fastighets- och Trädgårdsservice
Linnég. 33
692 33 KUMLA


Kumla Fastighetsförvaltning AB
Willéng. 92
692 38 Kumla


Oden Maskin Fastighets AB
019 - 58 73 00Säbylunds Egendom
Säbylund Herrgården 101
692 91 KUMLA


Xl-Bygg Björka AB
Kumla-björka 206
692 93 KUMLA

Annons:

Fastighetsägare i Kumla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kumla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kumla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kumla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kumla.

Fastighetsmäklare i Kumla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kumla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kumla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kumla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kumla

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånare: 14062, år 2010

Här finns mer information om staden Kumla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.