Fastighetsbolag som har fastigheter i Vuollerim

Annons:
I Vuollerim finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vuollerim. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vuollerim. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vuollerim så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vuollerim så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vuollerim så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vuollerim. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vuollerim har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vuollerim

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vuollerim har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vuollerim. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vuollerim du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vuollerim kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vuollerim om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vuollerim. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vuollerim som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Rörmyrvägens Samfällighetsfören
PorsiLapland Arctic Testcenter AB
Bodenv


Bröderna Högling HB
Bodenv. 12
960 30 VUOLLERIM


Norrlands Guldklimp AB
Mässgränd 23
960 30 VUOLLERIM


The Village Team AB
0976 - 100 03Vuollerims Snickeriservice
Kilkok
960 30 VUOLLERIM

Annons:

Fastighetsägare i Vuollerim

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vuollerim. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vuollerim från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vuollerim som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vuollerim.

Fastighetsmäklare i Vuollerim

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vuollerim så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vuollerim från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vuollerim riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vuollerim

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånare: 732, år 2010

Här finns mer information om staden Vuollerim.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.