Fastighetsbolag som har fastigheter i Vittangi

Annons:
I Vittangi finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vittangi. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vittangi. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vittangi så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vittangi så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vittangi så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vittangi. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vittangi har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vittangi

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vittangi har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vittangi. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vittangi du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vittangi kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vittangi om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vittangi. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vittangi som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Vittangi Fastighets AB
Ollasbyv. 52Henriksson, Thomas
Lainio 4168


Kirunabostäder AB
Kirunav. 24
980 10 Vittangi


Norrskenets Fastighets AB , Nofab
Lahtig. 3 B
980 10 Vittangi


Vekab, Vittangi Entreprenad & Kross AB
Jämtlandsv. 21
980 10 Vittangi

Annons:

Fastighetsägare i Vittangi

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vittangi. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vittangi från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vittangi som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vittangi.

Fastighetsmäklare i Vittangi

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vittangi så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vittangi från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vittangi riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vittangi

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånare: 784, år 2010

Här finns mer information om staden Vittangi.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.