Fastighetsbolag som har fastigheter i Vistträsk

Annons:
I Vistträsk finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vistträsk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vistträsk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vistträsk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vistträsk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vistträsk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vistträsk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vistträsk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vistträsk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vistträsk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vistträsk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vistträsk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vistträsk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vistträsk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vistträsk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vistträsk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Muskus Vattensamfällighetsförening
MuskusVildmarksälven Ekonomisk Förening
Vistbacka


Br Nilsson Bygg & Montering
Köpmang. 22
942 91 Vistträsk


Fastighetsbolaget Tjädern AB
Köpmang. 29
942 91 Vistträsk


Nalohallen AB
Edeg. 10
942 91 Vistträsk


Vistheden Fastigheter AB
Tallstigen 3
942 91 Vistträsk

Annons:

Fastighetsägare i Vistträsk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vistträsk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vistträsk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vistträsk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vistträsk.

Fastighetsmäklare i Vistträsk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vistträsk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vistträsk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vistträsk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vistträsk

Vistträsk är en tätort i Älvsbyns kommun. Byn ligger vid riksväg 94 ca 18 km väster om Älvsbyn Orten är belägen 17 km väster om Älvsbyn och 18 km söder om Vidsel vid sjön Södra Vistträsket och utmed riksväg 94. I Vistträsk finns en lanthandel för de viktigaste behoven, det finns även fin sjö att bada och fiska i.

Yta: 42,62 hektar
Invånare: 248, år 2010

Här finns mer information om staden Vistträsk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.