Fastighetsbolag som har fastigheter i Vidsel

Annons:
I Vidsel finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vidsel. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vidsel. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vidsel så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vidsel så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vidsel så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vidsel. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vidsel har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vidsel

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vidsel har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vidsel. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vidsel du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vidsel kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vidsel om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vidsel. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vidsel som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

Fortifikationsverket
Myrheden 1
942 95 Vidsel


Randijaurs Gamla Skolområde Samfällighetsför
Bredsel 45
942 95 Vidsel

Annons:

Fastighetsägare i Vidsel

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vidsel. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vidsel från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vidsel som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vidsel.

Fastighetsmäklare i Vidsel

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vidsel så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vidsel från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vidsel riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vidsel

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånare: 533, år 2010

Här finns mer information om staden Vidsel.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.