Fastighetsbolag som har fastigheter i Tärendö

Annons:
I Tärendö finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tärendö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tärendö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tärendö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tärendö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tärendö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tärendö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tärendö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tärendö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tärendö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tärendö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tärendö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tärendö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tärendö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tärendö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tärendö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Mäntyvaaravägens Samfällighetsförening
Laitamaa 140Tärendö Byggservice
Talinenv. 62Hirvirovavägens Samfällighetsförening
StorbyvTärendö Samfällighetsförening
Niva 18


Rovavaaravägens Samfällighetsförening
Niva 18
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Hembygdsgille
Laitamaa 35
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Fastighetsägare i Tärendö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tärendö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tärendö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tärendö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tärendö.

Fastighetsmäklare i Tärendö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tärendö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tärendö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tärendö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tärendö

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånare: 156, år 2010

Här finns mer information om staden Tärendö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.