Fastighetsbolag som har fastigheter i Svensbyn

Annons:
I Svensbyn finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Svensbyn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Svensbyn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Svensbyn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Svensbyn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Svensbyn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Svensbyn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Svensbyn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Svensbyn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Svensbyn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Svensbyn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Svensbyn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Svensbyn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Svensbyn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Svensbyn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Svensbyn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Storfors Ångsåg AB
Bäckvallenv. 176


Millimeter Projekt & Design
Edetv. 97
946 40 SVENSBYN


Svensbyn 10:20
Granträskmarkv. 213
946 40 SVENSBYN

Annons:

Fastighetsägare i Svensbyn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Svensbyn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Svensbyn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Svensbyn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Svensbyn.

Fastighetsmäklare i Svensbyn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Svensbyn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Svensbyn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Svensbyn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Svensbyn

Svensbyn är en tätort i Piteå kommun. Det har funnits en skola för åk 1-6, kiosk och matvaruaffär samt dagis och fritids i Svensbyn, men nu finns bara skolan kvar i form av förskola/lågstadieskola. Vid den gamla affären finns det en bensinpump som fortfarande fungerar och sopsorteringsstation.

Yta: 51,72 hektar
Invånare: 342, år 2010

Här finns mer information om staden Svensbyn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.