Fastighetsbolag som har fastigheter i Svappavaara

Annons:
I Svappavaara finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Svappavaara. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Svappavaara. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Svappavaara så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Svappavaara så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Svappavaara så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Svappavaara. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Svappavaara har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Svappavaara

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Svappavaara har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Svappavaara. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Svappavaara du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Svappavaara kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Svappavaara om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Svappavaara. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Svappavaara som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

M Drugge Fastighet I Svappavaara AB
Hyttstigen 3
980 20 SVAPPAVAARA

Annons:

Fastighetsägare i Svappavaara

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Svappavaara. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Svappavaara från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Svappavaara som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Svappavaara.

Fastighetsmäklare i Svappavaara

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Svappavaara så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Svappavaara från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Svappavaara riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Svappavaara

Svappavaara är en tätort i Kiruna kommun, Norrbottens län, vid Europaväg 10 och Europaväg 45 och som ligger tre mil norr om Puoltikasvaara och fyra mil sydöst om Kiruna. Det finns en kyrka från 1960-talet. Svappavaara har även Konsum-butik, bensinstation, bibliotek, sporthall, hembygdsförening (Hurugården) och en grundskola.

Yta: 91,51 hektar
Invånare: 417, år 2010

Här finns mer information om staden Svappavaara.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.