Fastighetsbolag som har fastigheter i Sikfors

Annons:
I Sikfors finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sikfors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sikfors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sikfors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sikfors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sikfors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sikfors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sikfors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sikfors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sikfors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sikfors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sikfors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sikfors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sikfors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sikfors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sikfors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

Klubbgärdet Fastighets AB
Vargbackenv. 1
942 94 SIKFORS


Övre Kullens Samfällighetsförening
Sikforsv. 106
942 94 SIKFORS

Annons:

Fastighetsägare i Sikfors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sikfors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sikfors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sikfors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sikfors.

Fastighetsmäklare i Sikfors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sikfors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sikfors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sikfors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sikfors

Sikfors är en småort i Piteå socken i Piteå kommun. Före 2010 klassades orten som en tätort. Sikfors ligger vid Piteälven som där har en dammbyggnad med ett nytt kraftverk insprängt i berggrunden. Dominerande inom ortens näringsliv är sågverksföretaget Stenvalls Trä AB.

Yta: 72 hektar
Invånare: 197, år 2010

Här finns mer information om staden Sikfors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.