Fastighetsbolag som har fastigheter i Seskarö

Annons:
I Seskarö finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Seskarö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Seskarö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Seskarö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Seskarö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Seskarö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Seskarö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Seskarö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Seskarö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Seskarö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Seskarö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Seskarö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Seskarö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Seskarö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Seskarö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Seskarö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Servicegubben P-E Isaksson
Timmerv. 25


Björkhagens Fastighetsförvaltning AB
Henrikssons Backe 9 B
953 94 Seskarö


Seskarö Skifteslags Samfällighetsförening
Fiskarv. 7
953 94 Seskarö

Annons:

Fastighetsägare i Seskarö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Seskarö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Seskarö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Seskarö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Seskarö.

Fastighetsmäklare i Seskarö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Seskarö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Seskarö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Seskarö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Seskarö

Seskarö (finska: Seittenkaari) är en tätort i Haparanda kommun och en cirka 20 kvadratkilometer stor ö i Haparanda skärgård. En serie broar förbinder (sedan 1978) Seskarö och några mellanliggande öar med fastlandet. Ön har cirka 500 invånare.

Yta: 161,52 hektar
Invånare: 491, år 2010

Här finns mer information om staden Seskarö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.