Fastighetsbolag som har fastigheter i Sangis

Annons:
I Sangis finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sangis. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sangis. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sangis så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sangis så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sangis så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sangis. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sangis har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sangis

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sangis har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sangis. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sangis du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sangis kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sangis om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sangis. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sangis som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Asp-Försäljning
Sjåarev. 16 E


Prunus AB
Kalixv. 10
952 72 Sangis


Smartit Hotell AB
0923 - 67 12 75


Annons:

Fastighetsägare i Sangis

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sangis. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sangis från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sangis som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sangis.

Fastighetsmäklare i Sangis

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sangis så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sangis från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sangis riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sangis

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånare: 572, år 2010

Här finns mer information om staden Sangis.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.