Fastighetsbolag som har fastigheter i Rosvik

Annons:
I Rosvik finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Rosvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Rosvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Rosvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Rosvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Rosvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Rosvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Rosvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Rosvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Rosvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Rosvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Rosvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Rosvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Rosvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Rosvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Rosvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Svartnäs Vägsamfällighetsförening
Svartnäs 124Stahed Konsult AB
SkiffervJ. Svensson Service I Norr, AB
Skaraborgsv. 55Laviksvägens Samfällighetsförening
Relingsv. 10


Andersson, Torbjörn
Trundöv. 77
945 34 ROSVIK


Arne Björklund
Svartnäs 238
945 34 ROSVIK


Skaraborgsvägens Samfällighetsförening
Skaraborgsv. 47
945 33 Rosvik


Östra Flarkens Samfällighetsförening
Flarkenv. 108
945 34 ROSVIK

Annons:

Fastighetsägare i Rosvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Rosvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Rosvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Rosvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Rosvik.

Fastighetsmäklare i Rosvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Rosvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Rosvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Rosvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Rosvik

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånare: 1735, år 2010

Här finns mer information om staden Rosvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.