Fastighetsbolag som har fastigheter i Porjus

Annons:
I Porjus finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Porjus. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Porjus. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Porjus så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Porjus så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Porjus så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Porjus. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Porjus har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Porjus

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Porjus har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Porjus. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Porjus du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Porjus kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Porjus om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Porjus. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Porjus som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Ritsemvägens Samfällighetsförening
MaskinistvägenHembygdsresor Ek för
StationshusetPorjus Förvaltnings AB
Byggarv. 3


Laponia Porten Porjus AB
Strömg. 25
982 60 Porjus


Lars Nes AB
Vargöv. 1
982 60 Porjus


Porjus Hotell Fastighetsbolag AB
Strömg. 26
982 60 Porjus

Annons:

Fastighetsägare i Porjus

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Porjus. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Porjus från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Porjus som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Porjus.

Fastighetsmäklare i Porjus

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Porjus så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Porjus från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Porjus riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Porjus

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånare: 328, år 2010

Här finns mer information om staden Porjus.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.