Fastighetsbolag som har fastigheter i Påläng

Annons:
I Påläng finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Påläng. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Påläng. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Påläng så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Påläng så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Påläng så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Påläng. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Påläng har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Påläng

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Påläng har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Påläng. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Påläng du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Påläng kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Påläng om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Påläng. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Påläng som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

Enbergs Åkeri AB, Bröderna
Storv. 30
952 04 Påläng


Pålänge Bys Samfällighetsförening
Storv. 57
952 04 Påläng


Pålängevikens Fiskehamnsförening, Ek För
Övre v. 16
952 04 Påläng

Annons:

Fastighetsägare i Påläng

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Påläng. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Påläng från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Påläng som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Påläng.

Fastighetsmäklare i Påläng

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Påläng så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Påläng från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Påläng riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Påläng

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånare: 278, år 2010

Här finns mer information om staden Påläng.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.