Fastighetsbolag som har fastigheter i Pajala

Annons:
I Pajala finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Pajala. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Pajala. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Pajala så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Pajala så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Pajala så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Pajala. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Pajala har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Pajala

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Pajala har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Pajala. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Pajala du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Pajala kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Pajala om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Pajala. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Pajala som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Vasikkavuoma Utveckling Ekonomisk Förening
JuhonpietiKengisfors Samfällighetsförening
Kengis Bruk 6194Pajala VVS AB
KardisTörmäsniva Samfällighetsförening
Strandv


Bne-Nygårds Bygg AB
Sattajärvi 26
984 92 PAJALA


Kaunisvaara Såg Förening
Kaunisvaara 262
984 91 Pajala


Nilssons Hyresfastigheter I Pajala, AB
Soukolov. 8
984 32 PAJALA


Pajalabostäder AB
0978 - 715 90Tornedalens Fastigheter AB
Hantverkareg. 20
984 32 PAJALA


Åke Oskars Fastigheter
Mukkakangas 33
984 91 Pajala

Annons:

Fastighetsägare i Pajala

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Pajala. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Pajala från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Pajala som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Pajala.

Fastighetsmäklare i Pajala

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Pajala så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Pajala från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Pajala riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånare: 1958, år 2010

Här finns mer information om staden Pajala.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.