Fastighetsbolag som har fastigheter i Övertorneå

Annons:
I Övertorneå finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Övertorneå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Övertorneå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Övertorneå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Övertorneå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Övertorneå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Övertorneå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Övertorneå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Övertorneå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Övertorneå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Övertorneå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Övertorneå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Övertorneå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Övertorneå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Övertorneå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Övertorneå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Övertorneå Handelscentrum AB
MatarengivKuivakangas Samfällighetsförening
KuivakangasSamnordiska Lägerskolan
RantajärviHumard AB
Svanstein 257Västra Armasjärvi Samfällighetsförening
Armasjärvi


Junttis Fastigheter Aktiebolag
Matarengiv. 22
957 31 ÖVERTORNEÅ


Limmec Fastigheter AB
Gästgivarev. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ


Maanselkävägens Samfällighetsför
Kuittasjärvi
957 94 övertorneå


Släp och Lastbilpåbyggnader I Övertorneå Fastighets AB
Matarengiv. 17 C
957 31 ÖVERTORNEÅ


Stiftelsen Matarengihem
Matarengiv. 13
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Fastighetsägare i Övertorneå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Övertorneå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Övertorneå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Övertorneå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Övertorneå.

Fastighetsmäklare i Övertorneå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Övertorneå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Övertorneå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Övertorneå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Övertorneå

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånare: 1912, år 2010

Här finns mer information om staden Övertorneå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.