Fastighetsbolag som har fastigheter i Överkalix

Annons:
I Överkalix finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Överkalix. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Överkalix. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Överkalix så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Överkalix så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Överkalix så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Överkalix. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Överkalix har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Överkalix

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Överkalix har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Överkalix. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Överkalix du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Överkalix kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Överkalix om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Överkalix. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Överkalix som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Lehab Överkalix HB
Svartbyv. 66Laura Engströms Beklädnadsaffär Eft.
Ringv. 21Nordservice Överkalix
Kalixälvv. 21Larer Fastigheter AB
StorgSlx Fastigheter AB
GrelsbynIsaksson Fastigheter I Överkalix AB
älvg


Braboende Fastigheter I Överkalix AB
L. Edet 4
956 91 ÖVERKALIX


Dans Åkeri i Överkalix AB
Furunäs 25
956 92 överkalix


Holmfors Invest AB
Holmfors 58
956 92 överkalix


Innova Fastigheter I Överkalix AB
Tallviksv. 6
956 32 överkalix


JAXAB Fastigheter AB
Björkv. 3
956 32 överkalix


Mek & Maskin Förvaltning I Överkalix AB
Kangis 68
956 91 ÖVERKALIX


Prästvägens Samfällighetsförening
Nybyn
956 92 överkalix


Ra Fastigheter AB
Torgv. 13
956 32 överkalix


Överkalix Snickeri & Fastigheter AB
Grelsbyv. 55
956 31 ÖVERKALIX

Annons:

Fastighetsägare i Överkalix

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Överkalix. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Överkalix från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Överkalix som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Överkalix.

Fastighetsmäklare i Överkalix

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Överkalix så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Överkalix från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Överkalix riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånare: 975, år 2010

Här finns mer information om staden Överkalix.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.