Fastighetsbolag som har fastigheter i Öjebyn

Annons:
I Öjebyn finns det 22 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Öjebyn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Öjebyn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Öjebyn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Öjebyn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Öjebyn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Öjebyn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Öjebyn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Öjebyn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Öjebyn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Öjebyn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Öjebyn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Öjebyn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Öjebyn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Öjebyn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Öjebyn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Fastighets & Maskinentreprenad i Piteå AB
HammarvRmn Handels AB
Hammarv. 12Kusttrafik I Piteå AB
PrylvNorrbotten Bygg & Fastighetsservice AB
S. Stationsg. 8Skandinaviska Prefab AB
Älvsbyv. 15Forza Fastigheter AB
Th Piteå Fastigheter AB
PrylvCampus Holmen
ängsholmenWHH Fastigheter i Hortlax AB
PrylvDick Öqvist
Rågrindsv. 51Gaztro Data & Kommunikation AB
Hällanv


Brix Fastigheter AB
Hällanv. 68
943 35 ÖJEBYN


Bröderna Lindqvist Åkeri AB
Mejselv. 11
943 36 öjebyn


Flöjtgatans Samfällighetsförening
Flöjtg. 46
943 32 öjebyn


Grandin Motorsport AB
Hammarv. 39
943 36 öjebyn


Lindbäcks Fastigheter AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


Lindbäcks Fastigheter AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


Lindbäcks Porsön AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


Nrm Förvaltning AB
Hammarv. 12 A
943 36 öjebyn


Pecon Fastigheter AB
Mejselv. 13
943 36 öjebyn


Piteporten AB
Hammarv. 28
943 36 öjebyn


Tangogatans Samfällighetsförening
Tangog. 19
943 32 öjebyn

Annons:

Fastighetsägare i Öjebyn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Öjebyn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Öjebyn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Öjebyn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Öjebyn.

Fastighetsmäklare i Öjebyn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Öjebyn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Öjebyn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Öjebyn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånare: 4008, år 1990

Här finns mer information om staden Öjebyn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.