Fastighetsbolag som har fastigheter i Norrfjärden

Annons:
I Norrfjärden finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Norrfjärden. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Norrfjärden. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Norrfjärden så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Norrfjärden så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Norrfjärden så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Norrfjärden. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Norrfjärden har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Norrfjärden

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Norrfjärden har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Norrfjärden. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Norrfjärden du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Norrfjärden kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Norrfjärden om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Norrfjärden. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Norrfjärden som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Holsträskvägens Samfällighetsförening
BrändöbergsvSilverryggen AB
BygelgFyrens Samfällighetsförening
Tullnäsv. 17Sandöns Samfällighetsförening
BergtjärnAlterälvens Södra Samfällighetsförening
KrabbåsgFredrikssons Fastighetsservice HB
RoslinsvGandax Fastighetsfond 1 AB
Hyndgrundsv


Burmans Måleri Allservice & Fastigheter AB
Porsnäsv. 22
945 31 NORRFJÄRDEN


Kopparnäs Byamäns Samfällighetsförening
Sundbergsv. 2
945 91 NORRFJÄRDEN


La Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN


Lakafors-Älvbacka Samfällighetsförening
Lakaforsv. 40
945 91 NORRFJÄRDEN


Lindgren Fastigheter AB
Porsnäsv. 56
945 31 NORRFJÄRDEN


Sandhalsens Samfällighetsförening
Sandhalsv. 210
945 91 NORRFJÄRDEN


Skylift I Norr AB
Porsnäsv. 24
945 31 NORRFJÄRDEN

Annons:

Fastighetsägare i Norrfjärden

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Norrfjärden. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Norrfjärden från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Norrfjärden som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Norrfjärden.

Fastighetsmäklare i Norrfjärden

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Norrfjärden så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Norrfjärden från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Norrfjärden riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Norrfjärden

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånare: 1362, år 2010

Här finns mer information om staden Norrfjärden.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.