Fastighetsbolag som har fastigheter i Niemisel

Annons:
I Niemisel finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Niemisel. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Niemisel. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Niemisel så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Niemisel så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Niemisel så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Niemisel. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Niemisel har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Niemisel

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Niemisel har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Niemisel. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Niemisel du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Niemisel kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Niemisel om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Niemisel. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Niemisel som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

Niemisel Samfällighetsförening
N. Niemisel 207
955 95 NIEMISEL


Nilsson, Ann-Kristine
Niemisels Station 159
955 95 NIEMISEL

Annons:

Fastighetsägare i Niemisel

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Niemisel. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Niemisel från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Niemisel som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Niemisel.

Fastighetsmäklare i Niemisel

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Niemisel så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Niemisel från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Niemisel riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Niemisel

Niemisel är en småort i Råneå socken i Luleå kommun. Byn ligger vid Råne älv cirka 50 kilometer (fågelvägen) norr om Luleå. Byn som är mycket utspridd ligger på båda sidor om Råne älv med centrum vid Kvarnån där vägarna från Råneå, Boden, Morjärv och Gunnarsbyn möts.

Yta: 36 hektar
Invånare: 106, år 2010

Här finns mer information om staden Niemisel.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.