Fastighetsbolag som har fastigheter i Luleå

Annons:
I Luleå finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Luleå. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Luleå. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Luleå så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Luleå så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Luleå så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Luleå. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Luleå har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Luleå

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Luleå har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Luleå. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Luleå du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Luleå kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Luleå om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Luleå. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Luleå som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

Akademiska Hus
Kårhusgränd 7
977 54 Luleå


Dynamate Industrial Services AB
Aurorum 2
977 75 LULEÅ


Galären i Luleå AB
Lulsundsg. 16
972 41 LULEÅ


HSB Norr
Smedjeg. 9
972 33 Luleå


Inspecta
Nordkalottstaden 2 D
972 54 LULEÅ


Lillviken AB
Köpmang. 56
972 34 LULEÅ


Lulebo AB
Storg. 28 A
972 32 LULEÅ


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Köpmantorget 1
972 33 Luleå


Mäklarhuset Lis-Marie Pettersson
Kungsg. 25 D
972 31 Luleå


Norrbottens Byggmästareförening
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Norrbottens Byggmästareförenings Fastighets AB
Storg. 9
972 38 LULEÅ


Notvikens Fastighet AB
Brageg. 2
974 36 LULEÅ


Peab
Depåv. 4 C
973 47 Luleå


Rektangeln Konsult AB
V. Järnvägsesplanaden 13 A
972 41 LULEÅ


Riksbyggen
Sandviksg. 81
971 06 LULEÅ


Skogsmästarna
V. Varvsg. 3
972 36 LULEÅ


Svensk Fastighetsförmedling
Kungsg. 28
972 31 Luleå

Annons:

Fastighetsägare i Luleå

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Luleå. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Luleå från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Luleå som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Luleå.

Fastighetsmäklare i Luleå

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Luleå så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Luleå från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Luleå riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånare: 46607, år 2010

Här finns mer information om staden Luleå.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.