Fastighetsbolag som har fastigheter i Korpilombolo

Annons:
I Korpilombolo finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Korpilombolo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Korpilombolo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Korpilombolo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Korpilombolo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Korpilombolo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Korpilombolo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Korpilombolo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Korpilombolo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Korpilombolo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Korpilombolo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Korpilombolo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Korpilombolo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Korpilombolo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Korpilombolo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Korpilombolo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


David Rantatalo, AB
Tallbackav


Rep och Montage I Korpilombolo
Strandv. 77
980 60 Korpilombolo


Sandnäsuddens Samfällighetsförening
Teurajärvi 126
980 60 Korpilombolo


Teurajärvi Bys Samfällighetsförening
Teurajärvi 73
980 60 Korpilombolo

Annons:

Fastighetsägare i Korpilombolo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Korpilombolo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Korpilombolo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Korpilombolo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Korpilombolo.

Fastighetsmäklare i Korpilombolo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Korpilombolo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Korpilombolo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Korpilombolo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Korpilombolo

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånare: 529, år 2010

Här finns mer information om staden Korpilombolo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.