Fastighetsbolag som har fastigheter i Kiruna

Annons:
I Kiruna finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kiruna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kiruna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kiruna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kiruna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kiruna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kiruna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kiruna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kiruna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kiruna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kiruna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kiruna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kiruna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kiruna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kiruna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kiruna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Abisko Fastigheter AB
TågmästaregAjml Fastigheter I Kiruna AB
Tallbyv. 12


Abeni Fastigheter AB
Maskinv. 7
981 38 KIRUNA


Beijer Byggmaterial AB
Industriv. 36
981 38 KIRUNA


Fastighetsmästaren
Geologg. 6
981 31 Kiruna


Inspecta
Geologg. 2
981 31 Kiruna


Kirunabostäder AB
Gruvv. 3
981 31 Kiruna


LKAB Fastigheter AB
0771 - 76 03 00Linbanans Fastighets AB
Fältv. 29
981 43 KIRUNA


Lingmans Fastigheter I Kiruna AB
Industriv. 34
981 38 KIRUNA


Logimäklaren
Hjalmar Lundbohmsv. 53
981 39 Kiruna


Peab
Industriv. 13
981 05 KIRUNA


Riksbyggen
Hjalmar Lundbohmsv. 45
981 34 KIRUNA

Annons:

Fastighetsägare i Kiruna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kiruna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kiruna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kiruna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kiruna.

Fastighetsmäklare i Kiruna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kiruna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kiruna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kiruna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånare: 18148, år 2010

Här finns mer information om staden Kiruna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.