Fastighetsbolag som har fastigheter i Karesuando

Annons:
I Karesuando finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Karesuando. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Karesuando. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Karesuando så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Karesuando så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Karesuando så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Karesuando. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Karesuando har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Karesuando

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Karesuando har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Karesuando. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Karesuando du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Karesuando kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Karesuando om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Karesuando. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Karesuando som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Eurosuando Ek för
Treriksv. 1


Karesuando Byamän
Laestadiusv. 41
980 16 KARESUANDO


Vägsjöfors Gästgivaregård
Paittasjärvi 1
980 16 KARESUANDO

Annons:

Fastighetsägare i Karesuando

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Karesuando. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Karesuando från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Karesuando som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Karesuando.

Fastighetsmäklare i Karesuando

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Karesuando så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Karesuando från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Karesuando riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Karesuando

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånare: 303, år 2010

Här finns mer information om staden Karesuando.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.