Fastighetsbolag som har fastigheter i Kalix-Nyborg

Annons:
I Kalix-Nyborg finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kalix-Nyborg. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kalix-Nyborg. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kalix-Nyborg så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kalix-Nyborg så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kalix-Nyborg så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kalix-Nyborg. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kalix-Nyborg har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kalix-Nyborg

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kalix-Nyborg har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kalix-Nyborg. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kalix-Nyborg du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kalix-Nyborg kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kalix-Nyborg om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kalix-Nyborg. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kalix-Nyborg som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Kalix Skärgårdsentreprenad
Vinkelv. 8


Josefsson, Johnny
Liev. 6
952 50 Kalix


Ytterby Byamäns Samfällighetsför
Sörholmsv. 25
952 50 Kalix


Ytterby Fiskehamnsförening
Nybackv. 2
952 50 Kalix

Annons:

Fastighetsägare i Kalix-Nyborg

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kalix-Nyborg. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kalix-Nyborg från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kalix-Nyborg som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kalix-Nyborg.

Fastighetsmäklare i Kalix-Nyborg

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kalix-Nyborg så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kalix-Nyborg från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kalix-Nyborg riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kalix-Nyborg

Nyborg är en tätort i Kalix kommun. Den är kommunens fjärde största tätort efter Rolfs och den största tätorten på Kalix landsbygd. Nyborg är egentligen benämningen på ett nedlagt sågverk men har kommit att användas som postadress för byarna Ytterbyn och Målsön.

Yta: 169,81 hektar
Invånare: 833, år 2010

Här finns mer information om staden Kalix-Nyborg.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.