Fastighetsbolag som har fastigheter i Kalix

Annons:
I Kalix finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kalix. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kalix. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kalix så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kalix så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kalix så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kalix. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kalix har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kalix

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kalix har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kalix. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kalix du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kalix kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kalix om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kalix. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kalix som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Fastighetsbolaget Område C AB
BangårdsvHäggströms Fastigheter
Köpmannag. 9Landstings-Fastigheter
Skolg. 1


Enboms Fastighetsbyrå AB
Köpmannag. 17
952 33 KALIX


Fastighetsbyrån
Strandg. 15
952 33 KALIX


Filipsborg AB
0923 - 157 70Frohm Fastigheter AB
Strandg. 21
952 33 KALIX


Kalix Lantbruksservice
Rudträskv. 21
952 41 Kalix


Kalix Vaktmästeri AB
Korpralsv. 5
952 63 Kalix


Kalixbo
Lejonsg. 7
952 34 Kalix


Kenth Strömbergs Fastigheter AB
Valhallav. 67
952 31 KALIX


Lindvalls Fastigheter
Morjärvsv. 8
952 34 Kalix

Annons:

Fastighetsägare i Kalix

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kalix. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kalix från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kalix som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kalix.

Fastighetsmäklare i Kalix

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kalix så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kalix från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kalix riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånare: 7299, år 2010

Här finns mer information om staden Kalix.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.