Fastighetsbolag som har fastigheter i Juoksengi

Annons:
I Juoksengi finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Juoksengi. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Juoksengi. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Juoksengi så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Juoksengi så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Juoksengi så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Juoksengi. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Juoksengi har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Juoksengi

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Juoksengi har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Juoksengi. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Juoksengi du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Juoksengi kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Juoksengi om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Juoksengi. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Juoksengi som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Rolands Allservice
PolcirkelvJuoksengi Pälsdjursuppfödares Samfällighetsfören
Norrskensv


Finnmyrten AB
Genv. 14
957 23 JUOKSENGI


Juoksengi ByasamfällighetAnnons:

Fastighetsägare i Juoksengi

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Juoksengi. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Juoksengi från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Juoksengi som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Juoksengi.

Fastighetsmäklare i Juoksengi

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Juoksengi så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Juoksengi från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Juoksengi riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Juoksengi

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånare: 350, år 2010

Här finns mer information om staden Juoksengi.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.