Fastighetsbolag som har fastigheter i Jokkmokk

Annons:
I Jokkmokk finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jokkmokk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jokkmokk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jokkmokk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jokkmokk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jokkmokk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jokkmokk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jokkmokk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jokkmokk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jokkmokk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jokkmokk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jokkmokk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jokkmokk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jokkmokk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jokkmokk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jokkmokk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Henriksson, Nils AB
Stockg. 31Handelshuset Sport & Fritid I Jokkmokk A
Storg. 20


Cityfastigheter i Jokkmokk AB
Storg. 28 D
962 32 JOKKMOKK


Forsnäs Fastigheter AB
Talvatisg. 29
962 31 Jokkmokk


Jokkmokkshus, AB
Hantverkarg. 63
962 33 Jokkmokk


Kvikkjokk Stugor AB
070 - 307 70 31Polaria Fastigheter, AB
Solg. 45
962 32 JOKKMOKK


S. Sandströms Mark & Byggledning
Porjusv. 1
962 31 Jokkmokk


Samelandsresor AB
Klockarv. 1
962 32 JOKKMOKK


Statens fastighetsverk - SFV
Porjusv. 16
962 32 JOKKMOKK


Sudok Last och Fastighet AB
Vadarg. 1
962 33 Jokkmokk


Tjatitjbäckens Samfällighetsförening
Vaikijaur 627
962 99 Jokkmokk


Travelapland AB
Älvsborgsv. 28
962 33 Jokkmokk

Annons:

Fastighetsägare i Jokkmokk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jokkmokk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jokkmokk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jokkmokk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jokkmokk.

Fastighetsmäklare i Jokkmokk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jokkmokk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jokkmokk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jokkmokk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jokkmokk

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånare: 2786, år 2010

Här finns mer information om staden Jokkmokk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.