Fastighetsbolag som har fastigheter i Jävrebyn

Annons:
I Jävrebyn finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jävrebyn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jävrebyn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jävrebyn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jävrebyn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jävrebyn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jävrebyn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jävrebyn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jävrebyn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jävrebyn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jävrebyn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jävrebyn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jävrebyn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jävrebyn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jävrebyn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jävrebyn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Hamnvikens Samfällighetsförening
Bergs v. 53Jävre Förvaltning AB
Jävrev


Grannässlättens Samfällighetsförening
Grannäsvägen 74
944 94 JÄVREBYN


Jävre Byamäns Samhällighetsförening
Jävrev. 18
944 94 JÄVREBYN


Norrlandshem I Piteå AB
Degerforsg. 11
944 94 JÄVREBYN


Orix AB
Bunäsuddv. 269
944 94 JÄVREBYN

Annons:

Fastighetsägare i Jävrebyn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jävrebyn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jävrebyn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jävrebyn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jävrebyn.

Fastighetsmäklare i Jävrebyn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jävrebyn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jävrebyn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jävrebyn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jävrebyn

Jävre är en tätort i Hortlax socken i södra delen av Piteå kommun. Jävre är den sydligaste byn efter E4 i Norrbotten. Det finns gångväg under E4 över till Turiststationen och ICA E-fyren med lanthandel, bensinstation, café, mat, apoteks- och systemombud.

Yta: 181,17 hektar
Invånare: 576, år 2010

Här finns mer information om staden Jävrebyn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.