Fastighetsbolag som har fastigheter i Jäckvik

Annons:
I Jäckvik finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Jäckvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Jäckvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Jäckvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Jäckvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Jäckvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Jäckvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Jäckvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Jäckvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Jäckvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Jäckvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Jäckvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Jäckvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Jäckvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Jäckvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Jäckvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Kapellvägens Samfällighetsförening
Kapellv. 15Jäckviks Bys Samfällighetsförening
Skolv


Höghedens Vägsamfällighet
Jäckvik 912
930 95 JÄCKVIK

Annons:

Fastighetsägare i Jäckvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Jäckvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Jäckvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Jäckvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Jäckvik.

Fastighetsmäklare i Jäckvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Jäckvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Jäckvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Jäckvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Jäckvik

Jäckvik (eller Jäkkvik) är en fjällby i Arjeplogs kommun utmed Riksväg 95 (Silvervägen), med cirka 30 bofasta invånare. I byn finns Jäckviks fjällgård som drivs av Svenska kyrkan samt Jäckviks kapell. Jäckvik Fjällcenter har en alpin skidanläggning med tre nedfarter, och liften är Sveriges längsta ankarlift med sina 1927 meter.

Yta:
Invånare: 30, år 2010

Här finns mer information om staden Jäckvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.