Fastighetsbolag som har fastigheter i Hortlax

Annons:
I Hortlax finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hortlax. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hortlax. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hortlax så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hortlax så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hortlax så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hortlax. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hortlax har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hortlax

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hortlax har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hortlax. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hortlax du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hortlax kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hortlax om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hortlax. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hortlax som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Småskärsuddsvägens Samfällighetsförening
Småskärsuddsv. 229Hortlax Byamäns Samfällighetsförening
BurvikPorupa Invest AB
Småskärsudden 120Höglandsnäs Samfällighetsförening
BurvikBunäsuddens Samfällighetsförening
EnsittarevPimab Piteå Map AB
SörbyvHögsböleskiftets Samfällighetsförening
Högsböleskiftet


F Perssons Bygg & Glas
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


Innimarksvägens, Räddarvägens Samfällighetsförening
Innimarksv. 26
944 32 Hortlax


Säljkonsult Och Fastigheter I Norr AB
Höglandsnäsv. 268
944 91 HORTLAX

Annons:

Fastighetsägare i Hortlax

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hortlax. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hortlax från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hortlax som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hortlax.

Fastighetsmäklare i Hortlax

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hortlax så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hortlax från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hortlax riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hortlax

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånare: 1248, år 2010

Här finns mer information om staden Hortlax.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.