Fastighetsbolag som har fastigheter i Hedenäset

Annons:
I Hedenäset finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hedenäset. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hedenäset. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hedenäset så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hedenäset så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hedenäset så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hedenäset. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hedenäset har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hedenäset

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hedenäset har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hedenäset. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hedenäset du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hedenäset kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hedenäset om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hedenäset. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hedenäset som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

Hedenäset Byaförening
Skolbacken 25
957 95 Hedenäset


Sundelins Beredskapstjänst
Älvv. 280
957 95 Hedenäset


Zakariassons Fastighetsservice
Norlins v. 18
957 95 Hedenäset

Annons:

Fastighetsägare i Hedenäset

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hedenäset. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hedenäset från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hedenäset som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hedenäset.

Fastighetsmäklare i Hedenäset

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hedenäset så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hedenäset från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hedenäset riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hedenäset

Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Yta: 198,16 hektar
Invånare: 270, år 2010

Här finns mer information om staden Hedenäset.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.