Fastighetsbolag som har fastigheter i Harads

Annons:
I Harads finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Harads. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Harads. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Harads så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Harads så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Harads så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Harads. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Harads har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Harads

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Harads har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Harads. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Harads du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Harads kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Harads om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Harads. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Harads som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Lakriz HB
Tempelbacken 20Btb Group AB
Herrgårdsv


Bjässandens Samfällighetsförening
Bjässand 317
960 24 Harads


Gardinery Skandinavia, AB
Radhusv. 21
960 24 Harads


Harads Bygg & Plattsättning AB
Svanöv. 11
960 24 Harads


Harads Bys Samfällighetsförening Henriksson
Tempelbacken 1
960 24 Harads


Sandträsk Samfällighetsförening
Skomakarv. 6
960 24 Harads

Annons:

Fastighetsägare i Harads

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Harads. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Harads från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Harads som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Harads.

Fastighetsmäklare i Harads

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Harads så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Harads från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Harads riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Harads

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånare: 501, år 2010

Här finns mer information om staden Harads.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.