Fastighetsbolag som har fastigheter i Haparanda

Annons:
I Haparanda finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Haparanda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Haparanda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Haparanda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Haparanda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Haparanda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Haparanda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Haparanda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Haparanda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Haparanda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Haparanda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Haparanda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Haparanda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Haparanda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Haparanda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Haparanda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Hix Fastigheter AB
BryggargrändLyhamns Fastighetsaktiebolag
Båtg. 11Cityhallen Fastigheter AB
Keräsjoki 13Netto Lågpris Fastigheter I Haparanda ABAB Östen Wikberg
0922 - 101 00Concent AB
Köpmansg. 7
953 32 Haparanda


Haparanda Industrifastigheter AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


Innala AB, Tommy
Järnvägsg. 31 A
953 37 HAPARANDA


Lyhamns Bostäder AB
Båtg. 11
953 33 HAPARANDA


Mapo Fastigheter I Haparanda AB
N. Industriv. 10
953 34 Haparanda


På Gränsen Fastigheter Haparanda AB
Tingshusg. 18
953 37 HAPARANDA


Stiftelsen Haparandabostäder
Torgg. 41
953 31 HAPARANDA


Viplux Sverige AB
Tullg. 2
953 31 HAPARANDA

Annons:

Fastighetsägare i Haparanda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Haparanda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Haparanda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Haparanda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Haparanda.

Fastighetsmäklare i Haparanda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Haparanda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Haparanda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Haparanda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Haparanda

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånare: 4856, år 2010

Här finns mer information om staden Haparanda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.