Fastighetsbolag som har fastigheter i Hakkas

Annons:
I Hakkas finns det 1 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hakkas. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hakkas. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hakkas så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hakkas så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hakkas så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hakkas. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hakkas har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hakkas

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hakkas har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hakkas. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hakkas du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hakkas kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hakkas om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hakkas. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hakkas som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

Rooms I Luleå AB
Rautakoski 15
980 41 HAKKAS

Annons:

Fastighetsägare i Hakkas

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hakkas. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hakkas från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hakkas som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hakkas.

Fastighetsmäklare i Hakkas

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hakkas så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hakkas från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hakkas riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hakkas

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånare: 365, år 2010

Här finns mer information om staden Hakkas.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.