Fastighetsbolag som har fastigheter i Gunnarsbyn

Annons:
I Gunnarsbyn finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gunnarsbyn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gunnarsbyn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gunnarsbyn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gunnarsbyn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gunnarsbyn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gunnarsbyn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gunnarsbyn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gunnarsbyn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gunnarsbyn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gunnarsbyn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gunnarsbyn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gunnarsbyn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gunnarsbyn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gunnarsbyn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gunnarsbyn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Sörbyns Tenntråd
SörbynGunnarsbyns Byggnadsförening U P A
Lingonv. 6


Grundträsk Samfällighetsförening
Norriån 866
961 97 GUNNARSBYN


Hultvägens Samfällighetsförening
Sörbyn 803
961 97 GUNNARSBYN

Annons:

Fastighetsägare i Gunnarsbyn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gunnarsbyn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gunnarsbyn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gunnarsbyn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gunnarsbyn.

Fastighetsmäklare i Gunnarsbyn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gunnarsbyn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gunnarsbyn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gunnarsbyn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gunnarsbyn

Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Yta: 79 hektar
Invånare: 146, år 2010

Här finns mer information om staden Gunnarsbyn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.