Fastighetsbolag som har fastigheter i Glommersträsk

Annons:
I Glommersträsk finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Glommersträsk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Glommersträsk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Glommersträsk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Glommersträsk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Glommersträsk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Glommersträsk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Glommersträsk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Glommersträsk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Glommersträsk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Glommersträsk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Glommersträsk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Glommersträsk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Glommersträsk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Glommersträsk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Glommersträsk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Baktsjaurs Byastugeförening
Baktsjaur


Hedenvägens Vägsamfällighet
Moräng 306
930 81 Glommersträsk


Nordiska Mäklarhuset AB
Skjutbanev. 1
930 81 Glommersträsk


Vithattens Skoterklubb
Storg. 120
930 81 Glommersträsk

Annons:

Fastighetsägare i Glommersträsk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Glommersträsk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Glommersträsk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Glommersträsk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Glommersträsk.

Fastighetsmäklare i Glommersträsk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Glommersträsk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Glommersträsk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Glommersträsk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Glommersträsk

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånare: 272, år 2010

Här finns mer information om staden Glommersträsk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.