Fastighetsbolag som har fastigheter i Gammelstad

Annons:
I Gammelstad finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gammelstad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gammelstad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gammelstad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gammelstad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gammelstad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gammelstad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gammelstad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gammelstad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gammelstad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gammelstad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gammelstad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gammelstad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gammelstad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gammelstad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gammelstad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Stig Lövbrand AB/Tärendö Design & Handel
Svingelstigen 1Moosberg, Bengt Ragnar
PersvSvanbergs Vvs
HantverksvLapiazza Handelsbolag
Lustigbacken 7BGT Konsult & Fastigheter AB
KantorsvB.L.L Fastigheter AB
Bärgarstigen 6


Andreaskyrkan
Kyrktorget 1
954 33 GAMMELSTAD


Erik Isaksson Industrifastigheter AB
Hantverksv. 2 F
954 33 GAMMELSTAD


Husvikens Samfällighetsförening
Tingsv. 31
954 32 Gammelstad


K For & Aviation AB
Hantverksv. 15
954 33 GAMMELSTAD


Lansjärvs Utveckling Ek Fören
Ladstigen 28
954 35 GAMMELSTAD


Lehto & Hedqvist Fastighets Aktiebolag
Räfsarstigen 42
954 34 Gammelstad


Party Master Fastigheter AB
Blygergränd
954 34 Gammelstad


Rånlandets Samfällighetsförening
Räfsarstigen 138
954 34 Gammelstad

Annons:

Fastighetsägare i Gammelstad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gammelstad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gammelstad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gammelstad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gammelstad.

Fastighetsmäklare i Gammelstad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gammelstad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gammelstad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gammelstad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånare: 4960, år 2010

Här finns mer information om staden Gammelstad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.