Fastighetsbolag som har fastigheter i Gällivare

Annons:
I Gällivare finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gällivare. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gällivare. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gällivare så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gällivare så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gällivare så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gällivare. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gällivare har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gällivare

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gällivare har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gällivare. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gällivare du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gällivare kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gällivare om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gällivare. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gällivare som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Svappavaara Fastigheter AB
Metallv. 6Snövit Fastigheter AB
ågatanAugustsson Fastigheter I Gällivare AB
Silfwerbrandsv. 43Lph Fastigheter AB
Storg. 2S.Köhler Fastigheter AB
Fagottstigen 2Telemäklarna Fastigheter AB
Storg. 2Star Profile Fastigheter AB
Lasarettsg. 52


Htm Fastigheter AB
Metallv. 6
982 38 GÄLLIVARE


Riksbyggen
Lasarettsg. 22
982 32 GÄLLIVARE


Storvidda AB / Byggservice Stefan Fors
Lasarettsg. 52
982 34 GÄLLIVARE


TOP bostäder AB
Föreningsg. 4
982 31 Gällivare

Annons:

Fastighetsägare i Gällivare

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gällivare. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gällivare från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gällivare som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gällivare.

Fastighetsmäklare i Gällivare

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gällivare så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gällivare från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gällivare riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånare: 8449, år 2010

Här finns mer information om staden Gällivare.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.